Followers

Usha-Usha

Artikel

Template Terbaru

Berhala Najib Menewaskan Berhala AnwarSELANG BEBERAPA KETIKA,PATUNG GERGASI MUNCUL LAGI DI BATU CAVES.KALI INI LEBIH BESAR DAN LEBIH MENGANCAM.WALAUBAGAIMANAPUN SEHINGGA BERITA INI DITULIS,TIADA SATU PUN FATWA YANG DIKELUARKAN MENGENAI PATUNG GERGASI TERSEBUT.PATUNG GERGASI PERNAH MENGGEMPAQKAN PENDUDUK DAN MENIMBULKAN KONTROVERSI DENGAN BERBAGAI FATWA PADA SUATU MASA DULU.

TIDAK DAPAT DIPASTIKAN IANYA SUPERIMPOSE,IMAGINASI,KARYA SENI ATAU PATUNG SEBENAR KERANA CARA LAMBAIAN TANGANNYA HAMPIR SAMA DENGAN PATUNG GERGASI TERDAHULU,NAMUN APA YANG PASTI,PATUNG DEWA EMAS DIBELAKANGNYA MEMANG WUJUD DI BATU CAVES DAN MEREKA KINI BOLEH BERSAHABAT BAIK.
GAMBAR DI ATAS ADALAH PATUNG GERGASI YANG MENIMBULKAN PELBAGAI FATWA SEDIKIT MASA DULU.IA LEBIH KONTROVERSI DARIPADA PATUNG GERGASI TERBARU YANG KURANG MENDAPAT SAMBUTAN DARIPADA MEDIA ARUS PERDANA DAN PEMBUAT FATWA YANG DAHULUNYA RIUH BERBUNYI.

SEHINGGA KINI JUGA TIADA PIHAK YANG BERMINAT UNTUK BERDEMONSTRASI HARAM MEMBANTAH KEWUJUDAN PATUNG GERGASI TERSEBUT.MUNGKIN MEREKA SUDAH MABUK BERDEMO ARAK.

RAMAI YANG BERANGGAPAN PATUNG GERGASI INI MUNCUL UNTUK MENGUJI SEJAUH MANA SOKONGAN YANG BAKAL DITERIMA BERBANDING PATUNG GERGASI TERDAHULU.


1 Kesan Parut:

aL-LuKLuK aL-BaiDoa berkata...

wow..i dun't know about that