Followers

Usha-Usha

Artikel

Template Terbaru

10 Fakta Berkaitan Facebook dan Sespesis denganya!


1)Yang Pertama:

-Jika muka anda tidak lawa atau kureng lawa atau sewaktu dengannya,tak perlulah letak di Pictures Caption dengan menulis "Saya lawa","Saya hot"..Sapa nak percaya???


2)Yang Kedua:

-Siapa yang ada 25000 kawan?Biar benor?Ada kew?Kalau macam itu baik jadi wakil rakyat!Konfirm menang sebab dah popular sangat!Malangnya ramai kawan kowunk itu tak kenal secara berdepan.Tragis!


3)Yang Ketiga:

-Pastu kalau kawan kowunk ramai sangat,janganlah merungut tak tentu pasal seperti 'Eish asyik dia je yang antar komen kat aku.Menyemak je.Takda orang lain ke."Biasalah itu.Kawan kowunk kan ramai so terima ajelah mesej yang bukan-bukan dari mereka!


4)Yang Keempat:

-Pastu kalau kowunk memang dah lawa atau handsome,janganlah lah meletak Caption "Saya hodoh","Saya tak lawa","I Ugly".Meluat rasanya!Publisiti murahan katakan!


5)Yang Kelima:

-Anda gangster di Internet?Takyah nak berlagak di alam mayalah!Takda sapa takut dan takda sapa akan respect kepada kowunk!


6)Yang Keenam:

-Sehari sampai nak buat 20 komen untuk suruh orang tengok dan komen gambar baru kita. Antar berkali-kali buat menyemak je.Hantar sekali sudey!Sesiapa yang ambil berat je akan melawat gambar baru tu!


7)Yang Ketujuh:

-Kalau gambar korang lebih kurang samanya macam posisi ambil gambar yang kaku dan sama,baik tak yah amik!Cubalah pelbagaikan agar menampakkan kekreativiti kalian!


8)Yang Kelapan:

-Kalau kawan kowunk taknak approve friend request tu,tak perlulah nak paksa-paksa dorank!Pasti ada sebabnya kenapa mereka xnak approve.Tak moleklah nak merayu nak jadi kawan mereka.Leh cari lagi ramai kawan kat luar sana tu!


9)Yang Kesembilan:

-Budak kecik atau darjah 6 yang berlagak macam dah dewasa,bergaya macam dewasa pastu cakap entah bukan-bukan sepatutnya tutup komputer pi main congkak ke,main kejar-kejar ke!Lagi best dapat ramai kawan secara langsung!


10)Yang Kesepuluh:

-Kepada yang berchatting di Bulletin,apalah sangap betoi depa ni!Wat menyemak je list box bulettin.Bulletin hanya tempat untuk hebahkan berita bukan untuk berchatting.Nak berchatting hangpa pi la YM,MSN atau MIRC.Itu pun xdapat membezakan Chat ngan Bulletin ke?Buta IT kot!


HeHeHe,,hanya gurauan..jangan terasa erk!AMpun Maaf!



3 Kesan Parut:

Mama Adam berkata...

Iya lah.. betul tu. Dorank ni, pelik gak kadang2, cakap sekali dah lah, kita tau lah nak tgk pic dorank ke tidak.. main pakse2 tak best arr...

Pari-Pari berkata...

hurm...betul jugak sumer ni...
Sebab tu, saya pun dah la me tak online FS, MSpace tak penah ade.. Bile member suro buwat Facebook.. Huh! Tak kuasa... Banyak lagi mende faedah lain boleh dapat.. Kawan online sumernya bukan "real-friend" pun... Kalau time susah, ade ke dorang sume tu nk tolong...??? Fikir-fikirkan lah sahabat sekalian...

harishah halim berkata...

x boleh blah! hahhaha :)