Followers

Usha-Usha

Artikel

Template Terbaru

Gambar Malaikat???Apakah....

Perhatikan 'Bubble' yang seperti tertulis tulisan arab.Ianya bukan titisan air hujan,silauan..


Gambar ini diterima melalui email. Saya tidak berhasrat nak mengulas dengan lebih lanjut mengenai gambar-gambar ini, tetapi sila baca teks yang telah disertakan.Terpulang kepada sahabat menilainya.Jika benar ianya adalah lambang kekuasaan Allah s.w.t yang abadi.

Gambar ini diceritakan sendiri pada saya oleh jurugambar yang amil gambar ini.
Dia ditugaskan oleh Tabung Haji dan terlibat dalam merakamkan gambar jemaah haji yang menunaikan rukun islam pada disember 2008 (tahun lepas).Masa gambar diambil, tiada sebarang perubahan cuaca atau kerosakan pada kamera.Gambar di ambil di mudzalifah semasa jemaah berhenti untuk berehat seketika dan beribadat.
Bila dilihat semula gambar ini, jurukamera baru perasan terdapat "bubble" di dalam gambar berikut.Jika diperhatikan seolah2 terdapat tulisan kalimah Allah swt..Persoalan didalam gambar ini dirujuk pada ustaz di sana .Ustaz menceritakan kebarangkalian pada waktu itu malaikat turun dari langit..Tetapi untuk tidak menujukkan wajah sebenar malaikat, ia hanya menunjukkan namanya sahaja.kesimpulannya. .... setiap satu "bubble" itu mewakili satu nama malaikat.Bayangkan lah betapa besarnya kuasa Allah swt......

Wallahualam. ..

PERKARA GHAIB HANYA ALLAH YANG MENGETAHUINYA.IANYA CUMA CEBISAN DARI BUKTI YANG ALLAH TUNJUKKAN.HANYA MANUSIA YANG BERFIKIR DAN BERILMU MAMPU MENGETAHUI WUJUDNYA ALAM YANG LAIN YANG TIDAK TERCAPAI AKAL FIKIRAN DAN TEKNOLOGI MANUSIA BUAT SELAMANYA HINGGA TIBANYA SAAT ITU.

0 Kesan Parut: